ОГОЛОШЕННЯ

https://amcu.gov.ua/povidomiti-pro-korupciyu/onlajn-forma-dlya-povidomlennya-pro-korupciyu

/investment-korosten/

https://www.youtube.com/channel/UCMS1WMTqy0CG2B-HsecQssQ/live

/ekonomichniy-rozvitok/mizhnarodni-programi-rozvitku/meri-za-ekonomichne-zrostannya-/

https://my.matterport.com/show/?m=DRADJK3pEsa
Календар

/ekonomichniy-rozvitok/transportniy-kompleks-mista/avtomobilniy-transport/perevezennya-pasazhiriv-avtobusami-v-rezhimi-marshrutnogo-taksi/grafiki-ruhu-avtotransportu/

https://city.dozor.tech/ua/korosten/city
Погода
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…
Опитування у сфері інноваційної діяльності
18.10.2021
На виконання Стратегії розвитку сфери інноваційної діяльності на період до 2030 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 526-р, Міністерство освіти і науки України проводить опитування суб'єктів інноваційного процесу щодо виявлення змін в національній інноваційній екосистемі.
☝????За результатами дослідження буде підготовлено аналітичну довідку, яка міститиме основні характеристики діючої в Україні інноваційної екосистеми, а також рекомендації щодо налагодження міжрегіональних економічних зв’язків та взаємодії усіх суб’єктів інноваційної екосистеми з метою підвищення якості та конкурентоспроможності продукції вітчизняного виробництва.
❇️ Запрошуємо підприємства, установи та організації, що діють на території області та займаються розробкою та/або впровадженням інноваційних проєктів, технологій тощо прийняти участь в анкетуванні.
❇️ Анкету розміщено за посиланням:
❇️ Термін проведення опитування - до 04 листопада 2021 року.