ОГОЛОШЕННЯ

https://amcu.gov.ua/povidomiti-pro-korupciyu/onlajn-forma-dlya-povidomlennya-pro-korupciyu

/investment-korosten/

https://www.youtube.com/channel/UCMS1WMTqy0CG2B-HsecQssQ/live

/ekonomichniy-rozvitok/mizhnarodni-programi-rozvitku/meri-za-ekonomichne-zrostannya-/

https://my.matterport.com/show/?m=DRADJK3pEsa
Календар

/ekonomichniy-rozvitok/transportniy-kompleks-mista/avtomobilniy-transport/perevezennya-pasazhiriv-avtobusami-v-rezhimi-marshrutnogo-taksi/grafiki-ruhu-avtotransportu/

https://city.dozor.tech/ua/korosten/city
Погода
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…
Інтерактивна веб-платформа "Відкрите місто"
14.08.2020

    З метою запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевої влади, активізації самоорганізації громадян, відділ цифрових технологій виконавчого комітету Коростенської міської ради презентує проект «Відкрите місто», що є частиною веб-платформи «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (скорочено – e-DEM).

   Сервіс «Відкрите місто» – краудсорсингова інтернет-платформа із застосуванням геоінформаційних технологій для взаємодії мешканців з місцевою владою та комунальними підприємствами, а також – для самоорганізації громадян. Основне призначення сервісу – інформування мешканцями місцевої влади про актуальні проблеми благоустрою,житлово-комунальної сфери, інфраструктури тощо, для оперативного усунення цих проблем. Також на сервісі будуть реалізовані інші функції,що забезпечують активне залучення мешканців для вирішення питань місцевого розвитку. Використання сервісу доступне за посиланням:

     https://opencity.e-dem.ua/

                                                                                          

 

     Авторизувашись один раз на цій платформі, вам більше не потрібно буде вводити свої дані, щоб користуватися іншими сервісами, зокрема, платформами «Відкрите місто» та голосування за бюджет участі, єдиною системою місцевих е-петицій, які також найближчим часом буде підключено в нашому місті.

 

Не залишайте несправності без уваги, підключайтеся до раннього моніторингу проблем Вашої громади, оперативно інформуйте відповідні служби міста про те, що  необхідно полагодити, задавайте пріоритети та оцінюйте роботу служб. Мобільний додаток доступний для завантаження користувачів пристрої під управлінням операційної системи IOS та Android за посиланнями:

                   

   Веб-платформа «e-DEM» створена в рамках програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією, та виконується Фондом Східна Європа та Innovabrige Foundation.

 

   Звертаємо Вашу увагу, що електронне спілкування мешканців територіальної громади з підрозділами місцевих органів влади чи комунальних підприємств на сторінках комунікаційної платформи «Відкрите місто» не має статусу офіційного листування, воно не може бути опубліковане у засобах масової інформації чи використане у вигляді посилань як офіційна відповідь органу місцевого самоврядування. Для отримання офіційної відповіді необхідно звернутися у відповідні органи влади у вашому місті у порядку, визначеному Законом України «Про звернення громадян».

   Також просимо зауважити, що модератори сайту мають право залишити без відповіді і не розміщувати на сайті звернення, які містять ненормативну лексику, наклеп і образи, дискредитацію органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян та їхніх посадових осіб, керівників та інших посадових осіб підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, а також заклики до розпалювання національної, расової, релігійної та іншої ворожнечі.